Új és használt járműfelépítmények

Segítség

Hogyan regisztrálhatok magánszemélyként?

Ha még nem rendelkezik a belépéshez szükséges e-mail címmel és jelszóval, a  „Regisztráció” menüpont alatt regisztrálja magát! Ez pár perces művelet, melyhez egy saját e-mail cím szükséges.
A regisztráció után küldünk a megadott e-mail címére egy levelet, melyben kattintson a linkre, a regisztráció befejezéséhez.
E-mail címe és jelszava segítségével bármikor be tud lépni saját adminisztrációs felületébe.

Ezen felületen:

  • hirdetését feladhatja
  • hirdetését törölheti
  • hirdetését módosíthatja
  • törölheti regisztrációját

 

Hogyan adhatom fel hirdetésemet?

Ha már regisztrálta magát előzőleg, akkor a bal felső sarokban beléphet, és feladhatja hirdetését az „Új hirdetés” gombra kattintva.

Ezen a felületen megadhatja felépítménye vagy felépítmény tartozéka legfontosabb adatait, némely paramétert legördülő menü segítségével tud megjeleníteni. Mind a hirdetés adatainál, mind a kapcsolati információknál a csillaggal jelölt paraméterek megadása kötelező. Hirdetéséhez 5 db fotót tud feltölteni az „új kép hozzáadása” menüpontnál.

A „részletes leírás” ablaknál saját szavaival árulhat el jellemzőket hirdetésének tárgyáról. Amikor hirdetése adatait megadta, kérjük, kattintson a „hirdetés feladása” gombra. Ezzel hirdetését feladta.

Kettő darab hirdetés feladása díjmentes.

 

Mennyi ideig marad érvényes a hirdetésem?

Ingyenesen feladott hirdetése 90 napig jelenik meg rendszerünkben. Hirdetését a hirdetés törlése előtti napokban kiküldött e-mailben leírtak alapján tudja meghosszabbítani további 90 napra.

 

Hol láthatom és módosíthatom feladott hirdetéseimet?

Aktuális hirdetéseit a belépés után látható „Hirdetéseim” menüpontban ellenőrizheti. A hirdetés címére kattintva módosíthatja annak adatait.
Az „Állapot” alatti ikonra kattintva felfüggesztheti, vagy aktiválhatja hirdetését.
A   -ra kattintva, a feladást követő 40. nap után, újra frissként tüntetheti fel hirdetését.
A   -re kattintva törölheti hirdetését.

 

Hol módosíthatom jelszavam, megváltozott adataimat?

Belépés után található „Adataim” gombra kattintva módosíthatja személyes adatait, jelszavát.
A módosított adatok megadása után, kérjük, kattintson a „mentés” gombra.

 

Hogyan válhatok partner hirdetővé?

Amennyiben Ön kettőnél több hirdetést szeretne feladni, vagy szolgáltatását szeretné meghirdetni, kérjük, töltse ki a „Parnet adatok” felületet.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az „új kép hozzáadása” menüpontban cége logóját is feltöltheti. A részletes leírás menüpontban saját szavaival írhatja le tevékenysége legfőbb ismérveit. A „partner típus” menüpontnál bekategorizálhatja magát a rendelkezésre álló lehetőségek közé.

Miután a „mentés” gombra kattintva eljuttatta hozzánk partnerré válási szándékát, mi hamarosan megkeressük az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy személyes igényeiről tájékozódjunk és az általunk kínált lehetőségekről tájékoztassuk.

Ha Ön nagyobb számban, vagy mint cég szeretné nálunk felépítményeit vagy/és szolgáltatását hirdetni, akkor egy kényelmes és egyszerű adminisztrációs felülettel állunk rendelkezésére. Adminisztrációs felületünk segítségével korlátlan számú hirdetést adhat fel a szerződésbe foglalt csomagja erejéig, valamint egyszerűen szerkesztheti hirdetéseit.
Amennyiben hirdető partnerünk szeretne lenni, nem kell mást tennie, mint regisztrálni és megadni partneradatait vagy hívni a
+36 (20) 952-88-66 vagy a +36 (30) 626-57-42 telefonszámot.

 

Miért érdemes partnerünké válnia?

Hirdetőpartnereink korlátlan számú hirdetést adhatnak fel a szerzősésbe foglalt csomagjuk elejéig. A „Partnereink” modulban partnereink hirdetéseit a főoldalon kiemeljük.